Downloads / Customs bestellen

Downloads en persoonlijk gemaakte video´s en foto´s (customs)

Speciaal voor jou maak ik ook downloads door persoonlijke boodschappen in een video klaar te maken of foto’s zoals jij ze wilt hebben. Dit heet Downloads / Customs.
Mocht je liefhebber van bepaalde dingen zijn, en je kan het niet terugvinden op mijn site, stuur me dan gerust een berichtje! Ik ben gek op verzoekjes. Wie weet komen we er samen uit 😉

De verschillen tussen Downloads en Customs

• Downloads zijn foto’s of filmpjes die je gelijk kunt binnenhalen nadat je jou bestelling hebt betaald. Na het betalen krijg je een link in je email waar je de foto’s of filmpjes mee kunt downloaden, je hebt dus gelijk plezier!
• Customs zijn foto’s of filmpjes die speciaal op bestelling voor jou worden gemaakt.
Exclusief materiaal met bijvoorbeeld jou naam erbij op mijn lichaam geschreven!


Auteursrecht

Er rust auteursrecht op alle inhoud zoals teksten, foto’s en videos op deze website.
Gehele of gedeeltelijke overname of reproductie van de inhoud, zowel tekst als beeldmateriaal, op welke wijze dan ook, is niet toegestaan.

Ten aanzien van de inhoud op deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden.
Afnemer mag de informatie dus niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken, verspreiden of kopiëren naar externe gegevensdragers zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MichelleRose.nl. Nederlands recht is van toepassing.

Wat mag wel:
Gekochte foto’s of filmpjes privé gebruiken. Bijvoorbeeld op je computer, als poster in je kamer etc.
Alle foto’s op MichelleRose.nl mag je ook opslaan en privé gebruiken.

Commerciële doeleinden:
Wil je een (gekochte) foto voor commerciële doeleinden gebruiken? Neem dan contact op voor overleg over mogelijkheden..

Om het simpel uit te leggen:
Alle tekst en afbeeldingen (ook gekochte foto’s en filmpjes) van mijn website mag je niet verspreiden. Het is alleen voor privégebruik.