Welkom op mijn officiële website • MichelleRose.nl

2

Na mijn website mijnslipjes.nl heb ik besloten om een officiële website te maken waar alles over mij te vinden is. Uitgebreide informatie over hoe alles werkt vind je op deze pagina. De site mijnslipjes.nl is nog altijd online en daar kan ook op besteld worden.


Gedragen door mijn vriend:
Op deze website vind je nu ook gedragen producten van mijn vriend waarmee ik al jaren samen woon. Ook vind je onder overige wat producten van hem zoals een gebruikte condoom van ons samen…

Customs:
Custom made foto’s (speciaal op verzoek gemaakte foto’s) waren natuurlijk al mogelijk. Nu heb ik sinds kort ook custom video’s (filmpjes) beschikbaar om te bestellen. Een lekker geil filmpje die speciaal voor jou gemaakt is en eventueel met jou naam erbij. Wil je liever direct foto’s of filmpjes zien, ga dan naar downloads. Deze kan je direct binnenhalen nadat je hebt betaald.

Zin in een geil gesprek? Of even je ei kwijt?
Het is nu ook mogelijk om lekker geil te chatten via WhatsApp. Mocht je alleen gezellig willen appen dan kan dat natuurlijk ook, ik sta voor alles open. Je kan mij in vertrouwen nemen als je ergens mee zit of even je ei kwijt wil omdat je misschien niemand anders hebt waaraan je het kan of durft te vertellen. Ook geef ik je graag tips en denk ik mee aan oplossingen, ondanks mijn leeftijd heb ik veel levenservaring. En sta open voor een goed gesprek! 🙂

Extreem voor de liefhebbers:
Ook zijn extremere producten mogelijk speciaal voor de liefhebbers. Wel moet ik zeggen, ik ben geen kaviaar liefhebber, het is niet mijn fetisj… Ik wil het wel naar je toe sturen maar ik doe er absoluut niks zelf mee! Wel kan ik de opdracht geven wat jij er mee moet doen ;-).

Speciaal voor onderdanige (slaven):
Ook heb ik voor de onderdanige mensen een leuke uitgebreide pagina waar je elke week gratis opdrachtjes vind, mij in kinky outfits ziet, speciale producten, verhalen/ervaringen kan lezen en veel meer! De pagina is alleen toegankelijk als je aangemeld bent (lidmaatschap), Meld je nu aan voor het maandelijkse bedrag van €75,00 €50,00. Na een maand is je slaven lidmaatschap verlopen, daarna dien je jezelf opnieuw aan te melden. Dit word dus niet automatisch van je rekening afgehaald, zo kan je zelf bepalen of je nog lid wilt blijven.

Speciale verzoeken:
Heb je een speciaal verzoek? Iets dat ik bijvoorbeeld niet op mijn site heb staan? Neem gerust contact met mij op om het te bespreken. Ontmoetingen of je bestelling ergens neer leggen is niet mogelijk.

Ik hoor graag wat jullie van mijn uitgebreide website vinden. Vind je dat er nog iets mist of heb je toevallig nog een klein schoonheidsfoutje gevonden? Laat je reactie hieronder achter :-).

Michelle Rose

Je mag ook gewoon een berichtje achter laten als je dat wilt.
Heb je nog niet bij mij besteld? Dan wordt dat de hoogste tijd 😉

Meer berichten

2 reacties op “Welkom op mijn officiële website • MichelleRose.nl

Geef een antwoord

Door deze website te gebruiken, stem je in met het privacybeleid en het gebruik van cookies in overeenstemming met het cookiebeleid.