Verjaardag Michelle – geschreven door Anoniempje

Beste bezoekers…

Binnenkort is het zover, wat zullen er wel zeggen. Het is de verjaardag van onze liefste Michelle.
Deze is al binnen een klein maandje namelijk 14/06/2017. Dan word deze prachtige meid 24.

Ik ben al een maandje bezig om haar een schitterend cadeau te geven, kan eigenlijk niet wachten tot ze dit cadeau in ontvangst mag nemen, ben echt benieuwd achter haar reactie, denk wel dat ze gaat gillen.
Ik vind het namelijk gewoon super om iemand te verwennen op zo een speciale dag, vooral omdat ik Michelle een top meid vind, ze verdient het om verwend te worden. Vergeet niet dat ze al de wensen van de klanten  probeert in te vullen , dat is toch waarom je hier komt of niet soms. Ik vind persoonlijk het moet niet altijd van dezelfde kant komen, gun haar deze speciale dag, het is maar 1 x per jaar.

Een kleine attentie, een grote attentie, een heel grote attentie, maakt niet uit, als je wat wil terug doen voor Michelle dan is dit het geschikte moment.
Ik geef haar alvast een UBER grote attentie, ze verdient het.
Het kan een kaartje zijn, iets uit haar wishlist, een som geld dat je kan opsturen of je eigen inbreng een leuk cadeautje. Ik wil er de nadruk op leggen dat het voor haar dan ook aangenaam zal zijn als ze een cadeautje krijgt, iedereen krijgt toch graag een cadeautje of niet soms. Vandaar dat ik dit blog bericht schrijf, om er de bezoekers er toch op attent te maken, denk er eens over na waar je Michelle zou kunnen plezier mee doen.

Het is vooral de attentie die telt, hoe lief en leuk zou het voor Michelle niet zijn moest haar postbus uitpuilen van de kaartjes en cadeautjes.
Ik ben er vast van overtuigd dat Michelle je dan ook heel dankbaar zou zijn moest ze iets van jou (ja jij die het blog bericht leest),krijgen en ze zal je zeker dan ook wel een bedankt berichtje bloggen , mailen of posten. Dus niet twijfelen beste bezoekers toon ook jullie goed hart en tast eens in de buidel om haar op DIE dag plezier te doen.

Ik voel er mij altijd goed bij als ik Michelle kan plezier kan doen, via een cadeautje, via een donatie maakt niet uit wat, Michelle is een kick ass meid.
Denk er is goed over na wat Michelle allemaal doet voor de klanten, doe dus nu iets terug voor Michelle op DIE dag.

(een hele grote fan van Michelle)

Michelle Rose

Je mag ook gewoon een berichtje achter laten als je dat wilt.
Heb je nog niet bij mij besteld? Dan wordt dat de hoogste tijd 😉

Meer berichten

Geef een antwoord

Door deze website te gebruiken, stem je in met het privacybeleid en het gebruik van cookies in overeenstemming met het cookiebeleid.