Terug van weggeweest

Lieve bezoekertjes, klantjes en vrienden, 

Even een update…

Ik ben even een paar weken uit de running geweest omdat ik met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Maar ik ben er nu weer!
Het begon met last van mijn maag hebben de hele dag en de volgende dag had ik onderin mijn buik flinke pijn die niet uit te houden was.
Na 2 dagen flink ziek te hebben rondgelopen ben ik uiteindelijk toch in de avond naar de dokter gegaan.
Daar is mijn urine gecontroleerd en die was goed. Omdat ik buikklachten helemaal onderin had en maar 1 dag ongesteld was geweest stuurde hij mij direct door naar de gynaecoloog.
Daar heb ik nog een echo gehad, een soort staafje met camera waarmee ze binnenin kunnen kijken. Dit was ook erg pijnlijk en hier kwam helaas niets uit.
Toen hebben ze mij toch doorgestuurd naar de SEH spoed. Daar hebben ze mijn bloed nog eens gecontroleerd en hebben ze een CT scan van mijn buik gemaakt.
Om 00:30 die nacht kreeg ik de uitslag. Ik had een blindedarmontsteking en moest dus blijven. De volgende dag werd ik geopereerd.
Mijn kamer werd dus klaargemaakt en daar werd ik naartoe gebracht en gelijk aan de antibiotica gezet.

De volgende ochtend werd ik om 08:00 uur wakker en mijn operatie stond om 09:30 gepland. Omdat het bezoek nog niet mocht komen stond ik er alleen voor.
Om 09:30 werd ik naar de OK gebracht en daar werd ik via het infuus in slaap gebracht. De operatie zou een uur moeten gaan duren.
1,5 uur later. Werd ik op de uitslaapkamer gebracht, ik was natuurlijk alweer gelijk wakker…
Ik kreeg mijn broodjes met kaas en drinken. Omdat ik mij ”goed” voelde op de pijn van de wonden dan na ben ik gelijk de broodjes gaan opeten.
Want zoals het normaal gaat… Als je gegeten en gedronken hebt dan kan je dezelfde dag weer naar huis.
Helaas was dat bij mij dus niet het geval. Ik kreeg te horen dat er complicaties waren. Mijn blindedarm zat meer bij de bekken i.p.v. de rechterkant van de buik.
Daardoor is die er in 2 delen uitgehaald waardoor er rommel in de buik is gekomen. Daarom had ik dus een drain gekregen die ervoor zorgt dat de troep eruit gaat.
Ik moest dus nog blijven en de volgende dag gingen ze bepalen of de drain eruit kon. Pas als die eruit was kon ik zeg maar naar huis.

Natuurlijk baalde ik hier vreselijk van, ik was namelijk liever thuis dan in het ziekenhuis. De koffie was namelijk niet te zuipen, ik had heel veel pijn en veel informatie kreeg ik niet.
De volgende dag werd de drain eruit gehaald, dit zou geen pijn doen. Maar jeetje wat was dat een kutgevoel. Het voelde namelijk net of alle ingewanden binnenstebuiten werden getrokken. Die slang zat 20cm in mijn buik.
Ik was daar wel even een minuutje stil van om bij te komen van dat hele vieze gevoel. Het deed inderdaad geen pijn maar ik had dat liever gehad dan dit gevoel hoor haha.
Toen de drain eruit was kreeg ik te horen dat ik nog steeds moest blijven omdat ik dus de antibiotica via het infuus kreeg. Dus weer een dikke teleurstelling.
Informatie waren ze maar slecht mee, want dat ik langer moest blijven dan die drain wisten ze natuurlijk van te voren ook wel. Ze hebben verder geen bloedonderzoekjes gedaan in tussentijd.
Pas op de dag dat ik waarschijnlijk naar huis kon werd mijn bloed onderzocht. Als dat goed was kon ik naar huis.

Dus een aantal dagen weer later werd mijn bloed onderzocht. Ik had nog een onstekingswaarde van 110 (toen ik op de SEH spoed kwam was het 150).
Desondanks ik nog wel een best hoge ontstekingswaarde had mocht ik gelukkig met een hoop antibiotica toch naar huis.
Het was wel allemaal even zwaar omdat mijn wonden best wel zeer deden, ik heb 4 gaatjes in de buik waarvan 1tje wel heel mooi weggewerkt is in de navel.
De pijn is inmiddels wel bijna weg, af en toe wanneer ik naar het toilet moet is het nog wel wat pijnlijk binnenin maar het gaat de goede kant op.
Ik mag alleen nu op dit moment 3 week nog niet sporten, tillen of huishoudelijk werk doen. Ik moet het om het zo te zeggen rustig aan doen en dat is lastig als je niet stil kunt zitten.
Gelukkig wordt ik goed verwend en doet mijn mannetje alle huishoudelijke taken.

Dus bestellingen waarbij ik moet sporten kan even niet. Maar ik mag wel wandelen en lang wandelen dus ik kan dat mooi compenseren daarmee.
Openstaande bestellingen hebben wat vertraging opgelopen. Maar wees gerust, ik doe mijn best om alles zo snel mogelijk af te handelen en op berichten te reageren.

 

Liefs Michelle

Michelle Rose

Je mag ook gewoon een berichtje achter laten als je dat wilt.
Heb je nog niet bij mij besteld? Dan wordt dat de hoogste tijd 😉

Meer berichten

Geef een reactie

Door deze website te gebruiken, stem je in met het privacybeleid en het gebruik van cookies in overeenstemming met het cookiebeleid.