Aan het sparen voor een nieuwe camera.

Hallo lieve mensen!

Ik wil gaan sparen voor een nieuwe camera en accessoires om mijn foto’s en video’s nog mooier te maken. Vanaf eind deze maand heb ik in mijn kleine huisje een kamertje opgeruimd en leeg waar alles zou kunnen staan.

Op het moment maak ik veel met mijn telefoon wat van erg goede kwaliteit is en zo af en toe leen ik wel eens een mooie professionele camera. Alleen het lenen wil niet altijd en is voor mij maar lastig om instellingen onder de knie te krijgen aangezien ik de camera niet veel in mijn handen heb. Daarom wil ik heel graag een eigen professionele camera zodat ik meer kan doen met foto’s en filmpjes!

Maar mooi gezegd ”sparen”. Makkelijker gezegd dan helaas gedaan.
Ik zou het daarom erg leuk vinden als er een handje bij geholpen word.
Dus zou je me willen helpen? Dan kan je hier je donatie doen en deze afrekenen via mijn site.

Liefs,
Michelle

Michelle Rose

Je mag ook gewoon een berichtje achter laten als je dat wilt.
Heb je nog niet bij mij besteld? Dan wordt dat de hoogste tijd 😉

Meer berichten

Geef een antwoord

Door deze website te gebruiken, stem je in met het privacybeleid en het gebruik van cookies in overeenstemming met het cookiebeleid.