Sofort Banking

Deze Duitse betaalmethode wordt meteen verwerkt na betaling.

Sofort banking is te vergelijken met de Nederlandse iDEAL betaalmethode.

Hoe werkt het?

Ervaar hoe eenvoudig en snel je met deze betaalmethode kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem je optimale veiligheid biedt. Als internetbankierder kun je direct betalen zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software dient te installeren.

SOFORT Banking is de direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. Deze betaalmiddel is ontwikkeld door de Payment Network AG. Dit betalingssysteem wordt veel gebruikt in Duitsland en is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

Hoe werkt het

• Kies het land en bank waarmee je de overschrijving wilt uitvoeren.
• Je komt in het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Meldt je aan met je gegevens voor Internetbankieren. De gegevens worden gecodeerd aan jouw systeem voor Internetbankieren overgedragen.
• Je wordt naar een bevestigingscode voor het tekenen en uitvoeren van de overschrijving gevraagd. Deze code verkrijg je zoals gewoonlijk via de kaartlezer of via je bank.
• Je ontvangt nu een samenvatting van uw overschrijving of meteen de bevestiging van Michelle Rose. Zo beschik je over alle informatie over jouw aankoop.

SOFORT Banking behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom dit zo is? Met SOFORT Banking maak je simpelweg gebruik van je beproefde, veilige Internetbankieren.

Sofort banking voor Duitse bezoekers van michellerose