Fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2022

Lieve bezoekertjes, klantjes en vrienden,

Ik wil iedereen bedanken voor de leuke opdrachten die ik het afgelopen jaar voor jullie mocht uitvoeren. Ik heb met veel plezier jullie opdrachtjes uitgevoerd en door jullie heb ik veel leuke en spannende tijden mogen beleven! 🥰💦 Ik wil jullie allemaal een heel fijn kerstfeest 🎄 toewensen en alvast een heel gelukkig en gezond 2022!

Ik en tijdens de feestdagen beschikbaar voor nieuwe opdrachtjes. Mochten jullie nog speciale kerstwensen aan mij willen sturen, dan kun je op dit bericht reageren. Ik zal proberen om op tijd je wensen te vervullen 😉.

Veel liefs ❤️ 💋 xxx Michelle

Michelle Rose

Je mag ook gewoon een berichtje achter laten als je dat wilt.
Heb je nog niet bij mij besteld? Dan wordt dat de hoogste tijd 😉

Meer berichten

Geef een reactie

Door deze website te gebruiken, stem je in met het privacybeleid en het gebruik van cookies in overeenstemming met het cookiebeleid.