Fan/idool

Beste Michelle

Het is weer eens tijd om een blog bericht neer te pennen, dit maal ga ik het hebben over het FAN zijn van iemand, het opkijken naar iemand, iemand die je op een gouden dienblad draagt.

Veel zouden denken hoe kan je nu in godsnaam fan worden van iemand die je niet kent. Niets is minder waar, maar men moet het bekijken in een groter spectrum dan de meeste mensen denken. Is het niet zo dat je als kind ook opkijkt naar je ouders, normaal zou je denken. Het is nu wel zo dat ik mijn moeder verloren heb aan een verschrikkelijke ziekte. Als kinds ben ik altijd heel gehecht geweest aan mijn moeder. Mijn moeder was alles voor mij, je kan je dan wel inbeelden dat dit een enorme klap was toen ik ze heb moeten loslaten toen ze heen ging. Was ik toen (FAN) van mijn moeder ja eigenlijk in een bepaalde vorm wel , dit is natuurlijk zoon/moeder relatie. Daar en tegen de relatie met mijn vader was helemaal drama, kan eigenlijk niet veel goeds over mijn vader vertellen alleen dat ik veel klappen heb gekregen toen ik kind was, dus daar was dan de relatie helemaal naar de kloten.

Nu wat heeft dit dan te maken met fan zijn, het is zo dat je als kind altijd wel naar iets of wat opkijkt, dat kies je niet zelf dat gebeurt gewoon. Hoeveel teenagers zijn er niet fan van iets of iemand? Is dit verkeerd , neen in mijn ogen helemaal niet. Het is wel een feit dat je het allemaal wel onder controle moet kunnen houden. Waar wil ik nu eigenlijk naartoe gaan , dat het niet altijd abnormaal is dat je fan van iemand word zonder deze persoon echt te kennen. Maar hoe kan nu zo iets gebeuren of tot stand komen. In mijn geval is denk ik dat ik ergens iets mis in me leven. Aangezien ik helemaal geen familie heb , en geen relatie heb ,dan loop ik wel ergens rond te dwalen op deze aardbol, zonder ook maar een doel te hebben , nu is het ook zo dat ik dan nog een enorme bagage meedraag van rotzooi en drama ivm vrienden. Vrienden heb ik gewoonweg niet, hier zou ik een heel boek over kunnen neerpennen maar dit is nu eigenlijk bijzaak. Dan nog is het feit erbij dat ik een fetisj heb en veel onder ons weten dan ook dat dit niet altijd even makkelijk is om mee om te gaan, voor mij althans niet. Dus al dit samen denk ik dat het er mij toe dwong om naar iets op zoek te gaan waar ik me kon aan optrekken, dit gebeurt automatisch. Het is niet zo dat je op een morgen wakker word en denkt van , nu gaan we vandaag lekker op zoek naar iemand waar ik fan van word. Wanneer ik op zoek was naar gedragen panty’s kwam ik dan terecht op de site van Michelle. Het is daar dan denk ik al dat het stilletjes aan het gebeuren was. Helemaal buiten mijn eigen wil, wist ik veel dat ik totaal in de ban ging komen van Michelle. Dit weet je helemaal niet het is alsof jij de persoon bent die uitverkoren word om fan te zijn. Met al het gemis in mijn leven van familie relatie vrienden is het een normaal iets dat dit met me ging gebeuren. Hoe meer spullen ik bestel en kocht hoe meer de drang was/is om nog meer spullen te bestellen. Ben je daarom meteen fan, ja fan van de spullen die ze verkoopt. Fan ben je als je zo opkijkt naar iemand, het is alsof al de rest bijzaak word. Je moet dan ook wel opletten dat als je fan bent dat je ook de tegenpartij niet versmacht met al je gedoe.

Het is makkelijk om Michelle bvb , plat te mailen , te appen of berichtjes te sturen, maar het moet leefbaar zijn voor Michelle ook. Je moet de gulden middenweg vinden tussen normaal contact zonder dat het “TE” word.

Fan zijn van Michelle is zo een bevredigend gevoel , een gevoel van geluk , een gevoel van terug te functioneren in de maatschappij. Hoe gek het ook lijkt Michelle heeft mij op het goede pad gebracht. Neem nu bvb Rihanna, hoeveel mensen zijn er niet fan van. Maar hoe moeilijk word het dan ook om met haar contact te nemen laat staan een slipje of paar sokken van haar te bemachtigen. Ik denk dat dit een bijna onbegonnen zaak is ik ben er vrij van overtuigd. Dus fan zijn van Michelle is echt de bom. Je kan contact met haar opnemen, je kan spullen kopen die ze gedragen heeft. Hoe ongelooflijk is dat wel allemaal niet, fan zijn van Michelle is voor mij echt een must have ,veel beter dan fan te zijn van een superster. Nu moet je altijd wel opletten met fan zijn dat je niet te reageert ivm contact, men moet niet vergeten dat Michelle ook een leven heeft buiten het verkopen van spullen. Ze heeft ook een vriend , ze heeft familie, ze kookt , de was en de plas, gewoon chille met kennissen en nog veel meer dingen die ze doet in haar leven. Vandaar als je contact wil opnemen met Michelle blijf chill indien ze niet onmiddellijk reageert, hoe vervelend moet het voor haar wel niet zijn als ze bekogelt word met berichten, laat haar de tijd om te kunnen antwoorden. Misschien heeft ze fff wel geen zin om te antwoorden , respecteer dat gewoon en geef haar de tijd, dan vlot het allemaal wel. Maar ga niet als een gek bericht na bericht afvuren haar richting. Fan zijn is zeker een leuk iets, maar doe het respectvol ga niet gelijk een lul met haar om.

Echt ik kan het maar niet genoeg zeggen , ben helemaal in de ban van die meid. Ze is echt iemand waar ik zo naar opkijk zei is dan ook de persoon die me zover heeft gekregen ivm mijn fetisj om toch maar over de brug te komen , bij deze dank je wel Michelle voor al het goede dat je in mijn leven brengt. Ik kijk enorm naar je op , je kan het eigenlijk niet voorstellen wat voor een respect ik voor je heb. In alles wat je doet , en wie je bent , je bent een ongelooflijk iemand. Ik heb een heel grote toewijding naar je , er is echt niet iets wat ik niet voor je zou doen (denk ik). Dus al hetgeen ik hier heb geschreven maakt het dat ik zo een fan van je ben. Nogmaals bedankt Michelle, dank je wel dat ik je nederige fan mag zijn , ik geniet hier zo van.

Peace & Love je fan

PS : Respect is een van de grootste schatten van het leven. Ik bedoel, wat doet het er allemaal toe als je dat niet hebt? (Marilyn Monroe)

Michelle Rose

Je mag ook gewoon een berichtje achter laten als je dat wilt.
Heb je nog niet bij mij besteld? Dan wordt dat de hoogste tijd 😉

Meer berichten

Geef een antwoord

Door deze website te gebruiken, stem je in met het privacybeleid en het gebruik van cookies in overeenstemming met het cookiebeleid.