Ervaring van Mr. X

1

Hallo bezoekers en klanten,
Welkom in de heerlijke wondere wereld van MichelleRose.nl!!!
De plek waar ál jouw stoutste, fijnste en meest geile dromen de waarheid worden.

Meer dan een tevreden klant

Ik ben inmiddels al zo’n 3 jaar een meer dan tevreden ‘klant’ van Michelle en ik wil jullie graag van wat feedback voorzien via dit bericht.
Het komt misschien over als cliché, maar ik kan niks anders dan alleen maar méér dan positief zijn!

Voor de mede-“klanten” zal dit bekent overkomen, voor bezoekers en gasten van de site; je bent er!! Je hebt dé plek gevonden!

Michelle zal jouw verwachtingen overtreffen

MichelleRose.nl biedt jou bij uitstek wat je zoekt op het gebied van gedragen slipjes, gebruikte sextoys, super sexy filmpjes en foto’s of gedragen sokjes/pantys. Álles is er voor het beleven van jouw persoonlijke fetish. Elke bestelling die jij ontvangt van MichelleRose.nl zal jouw verwachtingen overtreffen en niets minder dan dat! Ik zelf ben vooral vervend fan van gedragen slipjes en Michelle is hierin nummer 1!

De keuze is reuze en de geur en eventuele smaak zal je overdonderen en doen verlangen naar meer!
Ik ben in het verleden enkele slechte site’s tegengekomen, waar je betaald en of niks ontvangt, of wordt teleurgesteld door hetgeen wat je ontvangt. Bij Michelle is mij dit nog nóóit niet 1 keer overkomen.

Naast dat ik (bijna maandelijks) slipjes bestel, ga ik soms ook verder. Gedragen lingerie, foto’s en filmpjes en zelfs een heerlijke chat samen mét Michelle. Alles wat zij aanbied via deze site is een genot om te beleven!
Je maakt je eigen keuze en zij zal er voor zorgen dat je krijgt waar je naar zoekt.
Discreet kwa betalen en kwa bezorging via de post. Vacuüm verpakt voor de versheid van je bestelde product en overtreffend in alles wat je er bij voor kunt stellen.

Daarnaast is Michelle ook bereikbaar, wat voor sommigen van ons ook best een belangrijk punt kan zijn. Ze staat open voor jouw wensen en zal jouw wensen respecteren. Uiteraard dien je hier netjes mee om te gaan.

Mocht je jouw bestelling bijvoorbeeld wat aan willen passen aan jouw persoonlijke wensen, laat het weten en zij zal jou zo goed als kan tegemoet komen. Op haar site staat duidelijk wat
wel en niet mogelijk is, de site is duidelijk en helder. Voor elke wens of fetish is wel een plek waar je terecht kan of wat je er bij kunt bestellen.

Wat ik eerder al zei, ik ben al enkele jaren een goede klant van MichelleRose.nl en man, wat ben ik blij dat ik ooit de stap heb gemaakt. Nog nooit ben ik dan ook maar 1 keer teleurgesteld na het
bestellen. Michelle, deze is voor jou; ga zo door, you’re the BomB en niets minder!

Beste bezoekers;
Twijfel niet en ga er voor! Er is maar 1 MichelleRose.nl!

Liefs en groetjes
Mr. X

Michelle Rose

Je mag ook gewoon een berichtje achter laten als je dat wilt.
Heb je nog niet bij mij besteld? Dan wordt dat de hoogste tijd 😉

Meer berichten

Een reactie op “Ervaring van Mr. X

 1. Michelle Rose zegt:

  Lieve Mr. X,

  Bedankt voor het leuke en positieve bericht! 🙂
  Ik hoop je nog vele jaren te kunnen verwennen met mijn gedragen slipjes!
  Tot snel! ❤

  Veel Liefs,
  xxx Michelle

Geef een antwoord

Door deze website te gebruiken, stem je in met het privacybeleid en het gebruik van cookies in overeenstemming met het cookiebeleid.