voeten-fetisj

Eerste ervaring – Anoniempje

5

Beste Michelle,

Om je te bedanken voor al het goeds dat je in mijn leven hebt gebracht ben ik zo vrij om mijn eerste ervaringen met je te delen en dit via een blog bericht.
Als fetisj getint persoon te zijn is het niet altijd makkelijk om hiermee over te brug te komen, laat staan om dan ook je fetisj genoeg voer te geven zonder met frustraties op deze aardbol rond te lopen.
Ikzelf ben dan ook iemand die hier een hele tijd heeft mee geworsteld en soms nog, maar het is wel zo van het moment dat ik je (site) gevonden heb is er een hele andere wereld voor me opengegaan.
Ik weet nog goed dat wanneer ik wist dat er vrouwen zijn die hun spulletjes verkochten op het internet dan had ik wel zo iets van wauw gebeurt dit echt.
Ben dan ook een laatvlieger i.v.m alles wat erotisch getint is. Ben wel een beetje naïef op dat gebied.

Maar goed dit gezegd zijnde deed ik toch een poging om mijn eerste zoekopdracht in te tikke. Wat was mijn verwondering dan ook groot wat ik allemaal zag en las. Weet nog wel dat er veel van die sites onprofessioneel overkwam en ik het gedacht al snel had van ja waar begin ik nu aan. Even een paar sites doorgesnuffeld maar echt niets kon mij ervan overtuigen om toch maar die eerste stap te doen zijnde een paar gedragen panty’s kopen. Tot ik een naam tegen kwam Michelle Rose, weet nog goed mijn eerste reactie was gelijk wauw die is HOT. Maar ik had ik nog niet meteen besteld , ik had zo iets van ik heb veel respect voor vrouwen en worstelde met het idee dat ze (Michelle) iets moest dragen voor me waar ik dan in het geheim van kon genieten.  (Naïef) Echt weken gingen voorbij en ik kon die naam maar niet uit mijn gedacht verwijderen ik was onmiddellijk in de ban van wat ik gezien en gelezen had op de site van Michelle. De eerste foto die ik gezien had was in mijn hersens genesteld zoals men iets in een stenen rots hakt. Dat waren die rode mooie volle lippen van Michelle.

Toen was de dag daar dat ik zei van komaan gast doe die bestelling en stop met de lul uit te hangen. Je doet niets verkeerd je besteld gewoon iets. Op 25/01/2017 heb ik  “gedragen dunne zwarte panty – 10 denier” besteld draagtijd 3 dagen , wist niet echt wat ik moest verwachten dus mijn bestelling was summier. IK durfde dan ook niet eerst contact op te nemen met Michelle om wat meer info te krijgen alhoewel dat alles wat je moet weten vermeld staat op haar site. Had vrees dat ik zou beschouwd worden als weirdo. Maar hoe verkeerd kon ik zijn. De eerste dagen waren zenuwslopend. Tot ik op een moment een mail kreeg dat de bestelling verzonden was. Echt de adrenaline rush die door mijn lijf gierde is onbeschrijflijk, ik kan het vergelijken met de eerste maal dat ik bungie had gedaan was net hetzelfde  intense gevoel.

De DAG was er toen het pakje in de bus belande, heel professioneel , een wit doosje, mooi handgeschreven adres mooi alles afgeplakt allemaal heel discreet. Mijn hart bonkte in mijn keel ongelooflijk. Diepe zucht en ik maakte het pakje open, een panty in een luchtdicht pakje met een lief woordje op die verpakking. Als een gek maakte ik die verpakking van de panty open. De geur die me tegemoet kwam was echt onbeschrijflijk veel beter dan ik mezelf had kunnen voorstellen. Het was echt een intense ervaring heb er enorm veel plezier mee gehad. Dat was dan de DAG dat ik zo een respect had voor michelle, alles is zo goed en pro afgewerkt je kan het bijna moeilijk geloven hoe goed gedaan dit allemaal wel was. Van bestelling tot betaling ontvangst en genot. Gewoon perfect. Heb haar dan ook een bedank mailtje gestuurd , ik vind dat op zijn minste is wat je kan doen om haar te bedanken , ze bied dan ook een niet alledaagse service aan.

Tot mijn grote verwondering kreeg ik dan ook een bedank mailtje terug, ik dacht echt wow michelle die is wel echt bezig met haar klanten. Dit moest niet maar ze had het wel gedaan ik vond dit echt aangenaam. Dit gaf me ook een aangenaam en warm gevoel dat ik niet als weirdo beschouwd werd maar als een gewoon iemand die een fetisj heeft, ik had mijn plekje gevonden. Ik kan dan ook wel met trots zeggen dan dat “Michelle” mij zo ver gekregen heeft om toch hier vrij over te kunnen communiceren met haar. Je kan echt bij Michelle met al je vragen terecht ze zal ze dan ook op een eerlijke manier beantwoorden wat of dan al niet kan. Nog nooit heeft ze op een onaangename manier met me gecommuniceerd. Echt zo iemand moet je ook als klant met respect behandelen. Na de eerste bestelling had ik zo iets van ja hier zit ik echt veilig en goed, de bestellingen volgen elkaar op ik krijg er maar niet genoeg van , ik dacht dat ik alleen maar een voeten fetisj had maar blijkbaar gaat het toch wat verder dan dat. Ik heb dan ook al van alles besteld, dit gaande van panty’s, footies, sokken, slipje, inlegzolen, haarlok, okselpads , speeksel, pantoffels noem maar op. En alles is keer op keer op dezelfde pro manier afgewerkt. Wat het ook allemaal zo genuine maakt is dat het echt wel vers is , dit valt natuurlijk te zien wat of welke opties je besteld maar de sokken, footies en panty’s  die zijn dan echt heel vochtig eens je het luchtdichte pakje openmaakt, dit is toch wat je wenst. De ervaring is dan ook nog eens zo intenser omdat je weet dat het van haar voetjes komt en recht in het luchtdichte pakje. Het is alsof ze de spullen net heeft uitgedaan en onmiddellijk zo aan je overhandigt zo vers is het. De geur de smaak het gevoel , het gedacht dat het van haar komt maakt me compleet gek. Ik weet dat ik met een gerust hart kan bestellen ik heb altijd waar voor mijn geld.

Het is een feit dat ik veel besteld heb bij Michelle maar toch elke keer als er een pakje word opgestuurd dan gaat mijn hart te keer als gek, en toch wetende wat ik mag verwachten is het echt wel een super ervaring elke maal dat ik zo een pakje mag openmaken. Nog nooit had ik iets van , is het dat wat ik besteld heb. Alles is gewoon perfect hoe het hoort te zijn. Michelle ruikt gewoon heel lekker. Het is nu ongeveer 3 maand geleden dat ik voor het eerst iets heb besteld heb bij mij Michelle , en ik kan er maar niet genoeg van krijgen, ik wil altijd meer spulletjes van haar, misschien wel een Michelle Fetisj.

Wat Michelle betreft ze is echt een hele leuke spontane meid bij wie je terecht kan voor alle soorten van spulletjes, het is daarom dan ook vergeet niet da ze een super service bied dus respecteer haar en behandel haar zoals het moet. Michelle is echt wel een heel lieve meid, super vriendelijk, dat ze mooi is dat kan iedereen wel zien maar toch wil ik het even benadrukken dat ze echt wel bloedmooi is. Echt een gekke dolle heel vriendelijke spontane coole meid.

Michelle hierbij bedank ik je nogmaals dat je me zover hebt gekregen om toch de stap te doen , zonder jou had ik dit nooit niet durven doen en zat ik nu nog altijd een mijn wereldje vol frustratie. Ik bedank je dan ook wel voor de super service en te gekke spullen die je me opstuurt. Ik ben inmiddels een grote fan van je geworden en zal dit ook altijd zo blijven , you hooked me 4 life. Hierboven dit bericht een foto van een paar spulletjes die ik al bij je gekocht heb.

veel liefs je fan

Michelle Rose

Je mag ook gewoon een berichtje achter laten als je dat wilt.
Heb je nog niet bij mij besteld? Dan wordt dat de hoogste tijd 😉

Meer berichten

5 reacties op “Eerste ervaring – Anoniempje

 1. Danin zegt:

  Hallo Anoniempje,

  Ik heb de eerste bestelling (een langer gedragen en goed veredeld slipje) gehad en moet zeggen dat ik er erg van genoten heb. De geur en smaak waren top. Na een paar dagen kon ik nog een heerlijke geur uit het kruisje opsnuiven. Dat vraagt om meer en ik heb inmiddels wat nieuwe spullen besteld. Die komen eind van de week aan. Ik weet zeker dat dit genieten wordt. Ik ga veel van haar uitproberen en geloof dat er eigenlijk niets/weinig is wat mij niet zal bevallen. Als je wilt zal ik je over mijn ervaringen vertellen.
  En wat ook erg belangrijk is, is dat de contacten met haar erg goed zijn. Geen afstandelijk gedoe en een open minded advies.
  Kortom: ik ben een blijver bij Michelle.

  Danin

  • Anoniempje zegt:

   Beste danin,

   Ik vind het gewoon geweldig dat het slipje top vind. Ik had het toch gezecht dat je het super zou vinden, je bent ook degelijk in de ban van michelle. Ik verwacht morgen ook een pakje van michelle, kan echt niet wachten tot het er is. Wacht maar tot je de andere spulletjes krijgt die je besteld hebt , je zal ervan genieten, ik geniet van alles dat michelle me opstuurt. Idd heel belangrijk is het contact met michelle, dat is gewoon super hoe kan het ook anders michelle is gewoon een geweldige vriendelijke meid. Het contact is idd altijd heel vriendelijk en goed nooit is er iets te veel voor haar of of moeilijk. Je bent blijkbaar ook in de ban van michelle. Ben echt tevreden voor je en voor haar dat dit een goede klant/verkoopster contact is, dit is trouwens heel belangrijk. Je moet je eerste ervaring zeker eens neerpennen ben echt benieuwd om het te lezen. Groetjes van een mede fan

 2. Danin zegt:

  Beste Anoniempje,

  Ik ben al een aantal jaren een slipjes fetishist. Na een tijdje niets te hebben gedaan op dit gebied, ben ik de laatste week weer op zoek gegaan naar een mogelijkheid om een slipje via een overdracht te krijgen. Ik kan met de post namelijk niet thuis ontvangen. De mogelijkheden daartoe zijn echter minimaal en de contacten vind ik dan ook meestal onbetrouwbaar.
  Ik ben nu op de site van Michellerose terecht gekomen en ik vind die wel erg aantrekkelijk, professioneel en betrouwbaar overkomen. Ik overweeg dus serieus iets te bestellen en dat via een postnl punt te laten aankomen. Mede jouw artikel heeft mij over de streep getrokken.
  Ikzelf kik op lang gedragen slipjes. Ik heb een vraagje uitstaan bij Michellerose en denk na antwoord te bestellen.
  Dank voor je artikel!

  • Anoniempje zegt:

   Beste Danin,…

   Eerst en vooral welkom in de wonder wereld van MichelleRose. Ben blij dat mijn blog bericht je kunnen overhalen heeft om toch maar een bestelling te plaatsen. Je zal zien je zal niet teleurgesteld zijn neem dit gerust van mij aan , de spullen die michelle verkoopt ruiken gewoon weg HEERLIJK. De slipjes en stringetjes ruiken geweldig heb er al een aantal besteld en elke keer opnieuw ben ik verrast door die heerlijke geur en ook zijn ze dan nog vochtig of helemaal nat volgens de optie je kiest. Je hebt er echt goed aangedaan om hier terecht te komen, hier zit je echt op een geweldige plek om je fetisj te botvieren. Ik ben zo gek van haar spulen dat ik keer op keer bestel. En nog nooit ben ik teleurgesteld geweest. Ik ben ervan overtuigd dat je deze plek geweldig gaat vinden. Nogmaals welkom Danin.

   Grtz

   • Danin zegt:

    Hallo Anoniempje,

    Ik heb een slipje besteld met eztra opties. Volgende week woensdag naar schatting is het zover. I can’t wait. Ik hou je op de hoogte van mijn eerste ervaring.

    Groetjes,
    Danin

Geef een antwoord

Door deze website te gebruiken, stem je in met het privacybeleid en het gebruik van cookies in overeenstemming met het cookiebeleid.