Mister Cash

Bancontact Mister Cash is dé online betaalmiddel in België

Als je in België woont, dan ken je MisterCash waarschijnlijk wel.
In mijn webshop kun je een gedragen slipje afrekenen met MisterCash.
Wist je dat mijn pakketjes naar België maar een dag onderweg zijn. Zo blijft alles lekker vers!

Hoe werkt betalen via Bancontact/Mister Cash

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact/Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten.
Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij mij afrekenen.

Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Het is te vergelijken met het Nederlandse betaalsysteem iDeal en zeer geschikt om te betalen bij internettransacties.

Hoe verloopt de betaling?


Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Een aankoop is in een paar seconden betaald. Je klikt op Bancontact/Mister Cash in de lijst met betaalmiddelen.

Hoe werkt het?


Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is aan de hand van een nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). 
De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
 In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Belgische klanten betalen met Mister Cash (Bancontact/MisterCash)