Even naar Londen! :-)

Het weekend vanaf donderdag 1 december tot zondag 4 december ben ik even afwezig.
Ik neem even een mini vakantie.
Er kan gewoon besteld worden. Alleen e-mailtjes en whatsapp berichten zal ik niet beantwoorden.

Op donderdagmiddag 1 december vliegen we naar Londen, we gaan naar [wcm_nonmember]…[/wcm_nonmember][wcm_restrict]Buckingham Palace toe. Het is mijn eerste keer dat ik Londen bezoek maar heb er echt onwijs veel zin in.
Vooral alle winkels die ik online al ken zitten zo dicht in de buurt. Ik hoop dat ze nog steeds die schattige satijnen slipjes in hun collectie hebben! En Winter Wonderland is er ook al, dus allemaal gezelligheid!
Ik zal wel een lege koffer moeten meenemen denk ik hihi 😛 .

Ik zal het weekend dat ik in Londen ben mijn fanblog bijhouden zodat je mee kunt kijken wat ik heb gedaan.
Ik zal veel foto’s maken 🙂 !

Liefs,
Michelle
[/wcm_restrict] [wcm_nonmember] Neem een fan account


Nieuwsgierig geworden?

Neem een Fan Account en profiteer van extra voordeel!

Je zit nergens aan vast.

Meer informatie

Michelle Rose Fan Account berichten

[/wcm_nonmember]

Geef een reactie